Gezondheidscheck:

De afspraak kan helaas niet doorgaan wanneer u één of meerdere vragen met ''JA'' kunt beantwoorden. De afspraak moet dan worden uitgesteld totdat op elke vraag ''NEE'' geantwoord kan worden.

1: Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment
één of meerdere van de volgende (milde)
klachten: neusverkoudheid, hoesten,
benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden
Celsius)?

2: Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid
met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3: Heeft u het nieuwe coronavirus gehad
(vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit
in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4: Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe
coronavirus (vastgesteld met een
laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen
geleden contact gehad met deze
huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten
had?

5: Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact
heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe
coronavirus is vastgesteld?

Mocht de behandeling vanwege één of meerdere hierboven genoemde redenen niet door kunnen gaan, dan wil ik u vriendelijk verzoeken om de afspraak af te zeggen, maar dus niet zonder afzegging weg te blijven.

Hopende op uw begrip hiervoor.

 

Hartelijk welkom op mijn website voor voetverzorging. Mijn naam is Klaassiena Tuinstra, ik heb mijn praktijk aan; Batinge 14, 9331 KW Norg en De Schelp 14, (Pand van Wassink voetexperts) 9351 NV Leek. Eventueel kom ik voor een pedicure behandeling bij u aan huis.

postadres voor beide adressen is : 

Batinge 14 9331 KW Norg.

 

Tel. 0592-388110   of   06-57720167 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TIP: Neem ook eens een kijkje op de facebook pagina, door te klikken op onderstaande link.

https://www.facebook.com/Klaassiena-Tuinstra-pedicure-690364727671814

 

KvK: 04082157

KRP: 6262

AGB-code praktijknr.: 96058729

AGB-code zorgverlenersnr.:96008680

Provoet: 302744

Btw-nr.: NL194186167B01

BTW-IDnr.: NL002156703B28

 

* Ik ben Medisch Pedicure (behandel cliënten met diabetes, reuma, oudere-, spastische-, en verwaarloosde voet). 

* Aangesloten bij branche vereniging Provoet.

* Opgenomen in het kwaliteitsregister voor pedicures KRP.

* Gecontracteerd bij Wassink Voetexperts, GHC Groningen en Podotherapie stad en ommeland. Hierdoor zou u bij mij eventueel voor vergoeding in aanmerking kunnen komen. (Zelf informeren bij uw zorgverzekeraar).

* Eventueel kom ik aan huis.

* Ook heb ik veel ervaring in het behandelen van cliënten met een verstandelijke           beperking en cliënten met dementie.

* Manicure
* Allround nagelstyliste
* Voetreflexzone massage 
* Anti-stress voet & beenmassage
* Hotstone massage 
* Reiki Master
 

Wat doet een pedicure precies?

Verzorging is voor veel mensen belangrijk, helaas leert de praktijk dat daarbij de voeten vaak worden vergeten. Pas als de voeten pijnlijk zijn door eelt, likdoorns of een pijnlijke nagel denken we aan de verzorging van onze voeten.

 

Voetverzorging niet alleen bij klachten, maar juist om klachten te voorkomen! 

Staat u er wel eens bij stil dat uw hele lichaamsgewicht op uw voeten neerkomt? En wist u dat pijnlijke voeten kunnen leiden tot een verkeerde lichaamshouding? Hierdoor kunnen vervolgens weer lichamelijke klachten ontstaan.

Voetverzorging is niet alleen goed voor ouderen, diabetici of reumapatienten. In feite is het goed voor iedereen. Zeker als je een beroep uitoefent waarbij je veel moet staan of lopen, maar ook bij vrijwel alle takken van sport worden de voeten extra belast en is een goede conditie van de voeten essentieel.


Waar staat Provoet voor?

Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van provoet hebben een door de branche erkend vakdiploma. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger behandeld worden.

 

Privacy beleid:

Van al mijn cliënten houd ik een klantenkaart bij waarop ik diverse persoonlijke gegevens moet bijhouden. De persoonsgegevens van mijn cliënten worden uitsluitend gebruikt voor medische en administratieve doeleinden en voor het goed kunnen uitvoeren van de behandeling. Deze gegevens heb ik dus duidelijk nodig voor een goede uitoefening van mijn beroep.

Uiteraard worden de (medische) persoonsgegevens zowel op papier als digitaal goed beschermd. Uitwisseling van (medische) persoonsgegeven met medisch vakgenoten zoals bijv. de podotherapeut vind plaats in een beveiligd programma waarin ik met een gebruikersnaam en wachtwoord moet inloggen.  

De (medische) persoonsgegevens van overleden cliënten en/of oud cliënten worden vernietigd. Wanneer u langer dan 1 jaar niet meer bij mij in behandeling bent geweest zullen uw (medische) persoonsgegevens vernietigd worden.

Echter geld er een uitzondering voor de persoonsgegevens in de financiële administratie. Hier zullen de persoonsgegevens bewaard worden zoals wettelijk door de belastingdienst is bepaald. Daarna zullen de persoonsgegevens alsnog vernietigd worden.  

 

Bij het verwerken van (Medische) persoonsgegevens van minderjarigen die jonger zijn dan 16 jaar wordt er schriftelijk toestemming gevraagd aan de ouder, verzorger of wettelijk vertegenwoordiger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp & realisatie: Mark Luiting