Welkom

Hartelijk welkom op mijn website voor voetverzorging, pedicuren en voetmassage, manicuren en nagelstyling  Mijn naam is Klaassiena Tuinstra, ik heb mijn praktijk aan; Batinge 14, 9331 KW Norg en De Schelp 14, (bij Podotherapie Wassink) 9351 NV Leek. postadres is:Batinge 14 9331 KW Norg

Eventueel kom ik voor een pedicure behandeling op afspraak bij u aan huis.

Ik heb mijn pedicure-opleiding gevolgd aan de Noord-Nederlandse Academie in Groningen. Ik ben gediplomeerd Pedicure met aantekening voor diabetische- en reumatische voet. Tevens ben ik KRP geregistreerd. Daarnaast ben ik aangesloten bij de branche-organisatie Provoet. 

 

Ik heb de opleiding voetreflexologie gedaan bij de Dutch Bodywork Academie in Buitenpost.

 

2015 ben ik geslaagd voor de opleiding allround nagelstyliste. Deze opleiding heb ik gevold bij Magnetic Nail Acedemy Nicolle in Zuidwolde.

 

Verder werk ik met Reiki en handoplegging. Tevens geef ik Reiki cursus.

 

Wat doet een pedicure precies?
Verzorging is voor veel mensen belangrijk, helaas leert de praktijk dat daarbij de voeten vaak worden vergeten. Pas als de voeten pijnlijk zijn door eelt, likdoorns of een pijnlijke nagel denken we aan de verzorging van onze voeten.

Voetverzorging niet alleen bij klachten, maar juist om klachten te voorkomen! 

Staat u er wel eens bij stil dat uw hele lichaamsgewicht op uw voeten neerkomt? En wist u dat pijnlijke voeten kunnen leiden tot een verkeerde lichaamshouding? Hierdoor kunnen vervolgens weer lichamelijke klachten ontstaan.

Voetverzorging is niet alleen goed voor ouderen, diabetici of reumapatienten. In feite is het goed voor iedereen. Zeker als je een beroep uitoefent waarbij je veel moet staan of lopen, maar ook bij vrijwel alle takken van sport worden de voeten extra belast en is een goede conditie van de voeten essentieel.


Waar staat Provoet voor?

Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van provoet hebben een door de branche erkend vakdiploma. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger behandeld worden.

Ontwerp & realisatie: Mark Luiting