Hartelijk welkom op mijn website voor voetverzorging. Mijn naam is Klaassiena Tuinstra, ik heb mijn praktijk aan; Batinge 14, 9331 KW Norg en De Schelp 14, (Pand van Wassink voetexperts) 9351 NV Leek. Eventueel kom ik voor een pedicure behandeling bij u aan huis.

postadres voor beide adressen is : 

Batinge 14 9331 KW Norg.

Tel. 0592-388110   of   06-57720167         

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik ben Medisch Pedicure ( behandel cliënten met diabetes, reuma, oudere-, spastische-, en verwaarloosde voet.  Verder heb ik veel ervaring in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking, dementie en alzheimer.                                                                      Ik ben aangesloten bij de branche-organisatie Provoet en sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister KRP.                            

Ik ben Voetmassagetherapeut en werk met diverse voetmassages.

En ben ik gediplomeerd Manicure en Nagelstyliste.                                                                   

Ik heb mijn pedicure-opleiding gevolgd aan de Noord-Nederlandse Academie in Groningen.

De opleiding voetreflexologie bij Dutch Bodywork Academie in Buitenpost.

2015 ben ik geslaagd voor allround nagelstyliste, deze opleiding heb ik gevolgd bij Magnetic Nail Acedemy Nicolle in Hoogeveen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Wat doet een pedicure precies?
Verzorging is voor veel mensen belangrijk, helaas leert de praktijk dat daarbij de voeten vaak worden vergeten. Pas als de voeten pijnlijk zijn door eelt, likdoorns of een pijnlijke nagel denken we aan de verzorging van onze voeten.

Voetverzorging niet alleen bij klachten, maar juist om klachten te voorkomen! 

Staat u er wel eens bij stil dat uw hele lichaamsgewicht op uw voeten neerkomt? En wist u dat pijnlijke voeten kunnen leiden tot een verkeerde lichaamshouding? Hierdoor kunnen vervolgens weer lichamelijke klachten ontstaan.

Voetverzorging is niet alleen goed voor ouderen, diabetici of reumapatienten. In feite is het goed voor iedereen. Zeker als je een beroep uitoefent waarbij je veel moet staan of lopen, maar ook bij vrijwel alle takken van sport worden de voeten extra belast en is een goede conditie van de voeten essentieel.


Waar staat Provoet voor?

Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van provoet hebben een door de branche erkend vakdiploma. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger behandeld worden.

Ontwerp & realisatie: Mark Luiting