Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met energie. Hiermee kunnen zowel psychische als lichamelijke klachten verlichten of herstellen. Het werkt ontspannend, rustgevend en pijnverlichtend.


Wat doet Reiki?

Een van de eerste dingen die Reiki doet is het weer op gang brengen van ons zelfgenezend vermogen. Reiki stroomt daar naartoe waar ziekte is en herstel nodig is. Tevens zorgt het ervoor dat ziekte uit ons systeem kan verdwijnen. Een kwaal die door ons eigen systeem is overwonnen komt ook niet meer terug, omdat we niet alleen de ziekte maar ook de oorzaak ervan hebben overwonnen.

Je wordt er sterker van en je kan beter met jezelf omgaan. Je gaat beter naar je lichaam luisteren, waardoor je sneller alert bent op ziektes en kwalen die zich in het lichaam voordoen.


Reikie komt uit Japan

De oude geneeskunst Reiki werd in het midden van de 19e eeuw door Dr. Usui herontdekt en nieuw leven ingeblazen.


Wat is Reiki?
Reiki betekend letterlijk universele levensenergie. Alles wat leeft planten, dieren, mensen heeft energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekten. Die energie bevindt zich om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Reikie is een helende energie, die doorgegeven wordt door een Reiki behandelaar. Via de handen van de behandelaar stroomt de helende energie. Een behandeling bestaat uit een aantal handopleggingen op het lichaam. Hierbij is nooit sprake van ontkleden.
Met wat voor klachten komen mensen bij mij? Dat kan verschillen. Het kan lichamelijk, geestelijk of beiden zijn. Reiki botst niet met andere geneeswijzen maar versterkt en ondersteunt juist. Het kan goed naast de traditionele behandelingen gegeven worden, het voegt toe én verlicht.

Duur ongeveer 50 minuten kosten € 35,00

Ook verkrijgbaar als cadeaubon.

 

Reiki I cursus

Tijdens een Reiki 1 cursus leer je in 2 dagen jezelf en anderen energie te geven, bij o.a. vermoeidheid, stress en pijnverlichting.

Een Reiki I cursus is inclusief lunch en cursusboek.

Duur 2 dagen

Kosten € 160,00

 

Reiki II cursus

Ongeveer een half jaar na het ontvangen van je Reiki I kun je verder gaan met Reiki II

Een Reiki II cursus is inclusief lunch en cursusboek.

Duur 1 dag

kosten € 260,00

 

 

Ontwerp & realisatie: Mark Luiting